Ara llegint
Voluntaris de Calvià recullen 165 quilograms de residus en el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe

Voluntaris de Calvià recullen 165 quilograms de residus en el marc de la campanya Let’s Clean Up Europe

El servei de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Calvià i voluntàries de la Creu Roja, amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient i Territori, han dut a terme aquest mes de juny una jornada de neteja a l’Àrea Biològica Crítica (ABC) de la Marina de Magaluf.

En total s’han recollit 165 quilograms de residus, que han estat retirats i pesats per l’empresa pública municipal Calvià 2000: són 40 quilograms de rebuig, 30 d’envasos i 95 de vidre.

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; el tinent de batle i la regidora de Medi Ambient i Transició Ecològica, Rafel Sedano i Marga Plomer, junt amb el president autonòmic de la Creu Roja, Toni Barceló, han agraït la col·laboració i esforç a la desena de voluntaris de la Creu Roja i al personal tècnic de l’Ajuntament i de la Conselleria de Medi Ambient, que han participat en la jornada, la seva feina que ha fet possible que
s’omplissin tres contenidors d’envasos, dos contenidors de vidre i un contenidor gros de rebuig.

Rafel Sedano destaca la importància d’aquesta iniciativa que cerca, no només la neteja en sí d’un indret amb un nivell de protecció sinó la importància que això té respecte a la biodiversitat de l’entorn.

Aquesta actuació s’emmarca dins de la campanya europea Let’s Clean Up Europe 2021, té com a objectiu netejar aquesta zona d’especial interès biològic del municipi de Calvià i sensibilitzar la població en temes de protecció del medi ambient en relació al problema dels residus.

La campanya europea Let’s Clean Up Europe 2021 és una acció comuna a tot el continent per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llancen de forma incontrolada a la natura i per promoure la seva recollida.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt