Ara llegint
El Consell de Mallorca rep 281 candidatures per als Honors i Distincions d’enguany

El Consell de Mallorca rep 281 candidatures per als Honors i Distincions d’enguany

El Consell de Mallorca rep 281 candidatures per als Honors i Distincions d'enguany

La ciutadania, les entitats i els ajuntaments de Mallorca han presentat enguany un total de 281 candidatures per als Premis Honors i Distincions del Consell de Mallorca, el que suposa un increment de més del 50% respecte de l’any que més participació hi havia hagut, que va ser el 2021 amb 176 propostes.  

L’any passat, a l’edició del 2022, tan sols es varen presentar cinc candidatures. Recordem que el Consell de Mallorca va obrir un procés participatiu per presentar les candidatures del 8 al 22 d’agost al formulari que es va habilitar a la pàgina web de la institució insular. 

El conseller de Presidència, Antoni Fuster, ha celebrat aquest “èxit” de participació i ha volgut agrair a totes les persones, entitats i ajuntaments les seves propostes. “Precisament aquest és un dels nostres principals objectius: fomentar la participació de la ciutadania al Consell de Mallorca. Estam molt satisfets d’aquestes 281 propostes que ens han volgut fer arribar els mallorquins per poder decidir què persones o entitats volen que rebin un premi Jaume II, una medalla d’Honor i Gratitud de Mallorca o la distinció de Fills Predilectes o Adoptius” ha afegit Fuster.

Una vegada recollides les propostes, la Junta de Portaveus, on estan representats tots els grups polítics, prendrà la decisió de les candidatures definitives als premis i distincions, tenint en compte aquestes propostes i també altres opcions. “He demanat el màxim consens a tots els grups polítics per escollir els guardonats dels Premis Honors i Distincions perquè no ens hem d’oblidar que tenen com a objectiu reconèixer la feina que han fet o fan persones i entitats en benefici de la nostra illa i dels ciutadans” ha conclòs el conseller de Presidència del Consell de Mallorca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt