Ara llegint
El Consell de Mallorca substitueix les visites teatralitzades per un vídeo

El Consell de Mallorca substitueix les visites teatralitzades per un vídeo

Les visites teatralitzades a la seu del Consell de Mallorca que es començaren a organitzar a l’anterior Diada de Mallorca i que es varen convertir en una de les activitats més demandades del programa d’actes, enguany no es podran dur a terme a causa de la contenció de les activitats socials per evitar la propagació de la pandèmia.

Per substituir aquestes visites, el Consell de Mallorca ha auspiciat l’enregistrament d’un curtmetratge que ha realitzat la companyia de teatre Ovnipresents i que ha estat dirigit per Miquel Mas i, a més, compta amb la participació dels actors Lluis Oliver i Bel Albertí.

En el vídeo, titulat Qui hi viu aquí?, es planteja la hipòtesi de com seria viure a la seu del Consell de Mallorca. “D’una forma lúdica i divertida, el curtmetratge ens farà un recorregut per les sales més emblemàtiques de l’edifici i ens descobrirà llocs que no es poden visitar habitualment i desconeguts per la majoria de gent”, han explicat des del Consell. D’aquesta manera, el Consell de Mallorca intenta mantenir la tradició d’obrir les portes del Palau quan no es poden realitzar actes multitudinaris degut a la covid-19 i no renuncia a continuar amb la màxima normalitat possible les celebracions de la Diada de Mallorca.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt