Ara llegint
El Govern aporta 1’6 milions d’euros a un estudi sobre els efectes del canvi climàtic a la mar

El Govern aporta 1’6 milions d’euros a un estudi sobre els efectes del canvi climàtic a la mar

El Govern aporta 1'6 milions d'euros a un estudi sobre els efectes del canvi climàtic a la mar

El Consell de Govern ha aprovat la concessió d’una subvenció directa a favor de l’agrupació d’entitats formada pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), la Universitat de les Illes Balears (UIB) i el Consorci per al Disseny, Construcció, Equipament i Explotació del Sistema d’Observació Costaner de les Illes Balears (SOCIB) per l’import d’1,64 milions d’euros per finançar el projecte denominat «Estrategia balear en ciencias marinas para la observación y comprensión predictiva de los efectos del cambio climático en el Mar Mediterraneo; nuevo nodo climático de Porto Colom. EBAMAR-Porto C».

L’import total de la subvenció és d’1.640.411 euros, dels quals 1.066.267 corresponen a fons provinents del Mecanisme de Recuperació i Resiliència i 574.144 corresponen a fons de la Comunitat Autònoma.

Aquesta investigació està integrada en el programa «Think in Azul» de l’àrea de Ciències Marines del Pla Complementari R+D+I, una estratègia conjunta en matèria de recerca i innovació per abordar de forma sostenible els nous desafiaments en el monitoratge i l’observació marinomarítimes, el canvi climàtic, l’aqüicultura i altres sectors de l’economia blava. L’objectiu d’aquest projecte és millorar el coneixement existent sobre la problemàtica dels ecosistemes marins i millorar les estratègies d’adaptació al canvi climàtic.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt