Ara llegint
Els Blauets de Lluc cantaran per al papa Francesc el dia 8 de març

Els Blauets de Lluc cantaran per al papa Francesc el dia 8 de març

Els Blauets de Lluc cantaran per al papa Francesc el dia 8 de març

El proper dia 8 de març, quaranta cantaires de l’Escolania de Lluc oferiran un concert durant una audiència amb el Papa Francesc, a la Santa Seu. Es tracta d’un fet històric i d’una oportunitat única per a l’Escolania, escola i alumnes de mostrar les seves habilitats musicals a nivell internacional.

La comitiva que viatjarà a Roma estarà encapçalada pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, el prior del Santuari de Lluc, Marià Gastalver, el director de música, Ricard Terradas, i en formaran també part familiars dels Blauets de Lluc, membres de l’equip educatiu de l’escola i altres representants de la Diòcesi de Mallorca i de la Fundació Diocesana Ramon Llull de col·legis diocesans.

A més de la participació en l’audiència amb el Sant Pare, l’Escolania té prevists altres actes durant els dies de visita a Roma, com seran el mateix dimecres dia 8 horabaixa, missa a la Basilica di Sant‘Andrea della Valle (dels Pares Teatins) i dijous dia 9 un concert a Chiesa di Santa Maria in Monserrato degli Spagnoli (església de Santa Maria de Montserrat dels Espanyols). La direcció del centre educatiu de Lluc està preparant també un programa de visites als principals llocs històrics i culturals de la ciutat.

L’audiència del dimecres té lloc a la plaça de Sant Pere, en el Vaticà, i és una ocasió perquè el Papa reflexioni sobre un tema específic o llegeixi un discurs, a més de ser una oportunitat dels fidels per a rebre’n la benedicció.

L’Escolania de Lluc és una escola concertada integrada de música (Primària i Secundària) de prestigi, des del segle XV al cor de la Serra, amb una llarga tradició en formar cantants joves i talentosos.

El bisbe Sebastià Taltavull, que juntament amb el prior i l’equip coordinador del Santuari ha participat en l’organització d’aquest important esdeveniment, ha volgut explicar que “ho hem preparat amb molta il·lusió i volem que aquesta trobada amb el Papa Francesc manifesti la nostra comunió i afecte cap a ell i cap a tota l’Església. És un pelegrinatge que ens conforta i anima a viure la nostra fe en Jesucrist i a fer-ne un anunci joiós”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt