Ara llegint
EMAYA convoca el concurs Opticaigua

EMAYA convoca el concurs Opticaigua

Amb motiu de la celebració, el 22 de març, del Dia Mundial de l’Aigua, EMAYA organitza el concurs fotogràfic OPTICAIGUA. El Dia Mundial de l’Aigua, promogut per l’ONU, se celebra internacionalment amb els objectius de conscienciar la societat sobre la importància de l’aigua com a recurs natural i de fomentar-ne el consum responsable. Cada any determinam un tema per a Opticaigua; enguany, el tema és 'Aigua per a la pau'. Per tant, les fotografies presentades a concurs han d’estar relacionades amb aquesta temàtica.

Amb motiu de la celebració, el 22 de març, del Dia Mundial de l’Aigua, l’empresa pública EMAYA organitza el concurs fotogràfic OPTICAIGUA. El Dia Mundial de l’Aigua, promogut per l’ONU, se celebra internacionalment amb els objectius de conscienciar la societat sobre la importància de l’aigua com a recurs natural i de fomentar-ne el consum responsable.

Cada any determinam un tema per a Opticaigua; enguany, el tema és ‘Aigua per a la pau’. Per tant, les fotografies presentades a concurs han d’estar relacionades amb aquesta temàtica.

El termini per a la presentació de fotografies estarà obert del 22 de març a dia 1 de maig. S’estableix un primer premi dotat amb un val de 1.500 euros en material fotogràfic, un segon amb 750 euros i un tercer amb 350 euros. A més, hi haurà 10 accèssits amb 60 euros disponibles per imprimir fotografies.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt