Ara llegint
La Biblioteca de Bunyola ja duu el nom de Montserrat Casas i Ametller

La Biblioteca de Bunyola ja duu el nom de Montserrat Casas i Ametller

La Biblioteca de Bunyola duu el nom de Montserrat Casas i Ametller

La Biblioteca Municipal de Bunyola duu el nom de Montserrat Casas i Ametller, en homenatge a la que fou rectora de la Universitat de les Illes Balears entre els anys 2007 i 2013. L’Ajuntament de Bunyola ho va acordar ahir horabaixa en un Ple extraordinari.

Acabada la sessió plenària, la Corporació es dirigí cap a la Biblioteca on hi esperaven el Rector de la UIB, Jaume Carot, la Vicerectora de Projecció Cultural, Magdalena Brotons, i la família de la Sra. Casas, Carles Bona Garcia i Carles Bona Casas. Després d’un parlament del Rector i el Batle es va descobrir la placa amb el nom de la Sra. Casas. L’acte va tenir el seu punt de cloenda en el concert que la Coral UIB va oferir a l’església parroquial de sant Mateu en el marc del XXXVIIIè Festival de Música de Bunyola, cantat en homenatge a Montserrat Casas i Ametller.

La proposta de posar el nom Montserrat Cases a la Biblioteca Municipal va ser aprovada per 8 vots a favor, una abstenció i dos vots en contra. Durant el plenari, el regidor d’Hisenda i Comunicació, Miquel Pasqual, procedí a la lectura del full de mèrits de la Sra. Casas i féu la defensa de la proposta. Els dos regidors del Partit Popular se manifestaren en contra de la proposta al·legant que hi havia altres persones a Bunyola que havien fet mèrits suficients per incorporar el seu nom a la Biblioteca.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt