Ara llegint
La UIB crea la Biblioteca Digital de la Fundació Musical ACA

La UIB crea la Biblioteca Digital de la Fundació Musical ACA

Conveni UIB i Fundació ACA per creació Biblioteca Digital

La Universitat de les Illes Balears i la Fundació ACA (Area de Creació Acústica), amb seu a Búger, han signat un conveni per a la digitalització i creació d’una biblioteca digital de les publicacions de la Fundació dins la Biblioteca Digital de les Illes Balears.

El fons inclou diferents publicacions periòdiques i monografies publicades per la Fundació ACA des de 1985, entre les quals hi ha els 43 catàlegs de l’Encontre Internacional de Compositors, les 17 edicions del Simpòsium d’Orgue Històric i Estudis Musicals, les 14 edicions de la Nit Bielenca i 17 volums del Solstici d’Estiu de Joves Poetes.

En total, el Servei de Documentació i Arxiu de la UIB ha digitalitzat 127 volums que sumen 10.965 pàgines. De la mateixa manera, la col·lecció incorporarà les publicacions que editi la Fundació i d’altres que encara no s’han pogut digitalitzar.

Els documents inclosos en aquesta col·lecció es podran consultar a través del web de la Biblioteca Digital de les Illes Balears. Aquesta tasca ha estat possible també gràcies la col·laboració del Consell de Mallorca i de l’Ajuntament de sa Pobla, que han donat suport a l’ordenació, catalogació i inventari del patrimoni de la Fundació. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt