Ara llegint
ASAJA-Balears dona unes 10 tones de productes del camp i la mar a Ca’n Gazà

ASAJA-Balears dona unes 10 tones de productes del camp i la mar a Ca’n Gazà

Un camió carregat de productes del camp mallorquí, una camioneta de llenya i una furgonet a amb caixes de peix de temporada procedents de la Llotja de peix de Palma , OPMallorcamar , han deixat el seu carregament a Can Gazà, centre d ’ a tenció a persones en situació d ’ exclusió social situat al Secar de la Real.

En total, unes 10 tones de productes del camp mallorquí i de la mar “ per fer més senzills aquests dies propers al Nadal a persones que ho necessiten ” , ha dit Joan Simonet, gerent d ’ ASAJA -BALEARS, entitat impulsora d ’aquesta iniciativa.

Ja fa més de 15 anys que l ’ associació agrària duu a terme aquesta acció gràcies a la solidaritat dels seus associats, destinant tot tipus de fruita i hortalissa de temporada, carn, peix, menjar per al bestiar de la finca i llenya a l ’associació liderada per Jaume Santandreu i presidida per Jaume Mateu. Can Gazà, a la seva vegada, distribueix els aliments entre diverses entitats socials i d ’atenció a persones en situació de vulnerabilitat com són Zaqueo, Ses Minyones, l ’associació Tardor o Siloé.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt