Ara llegint
Lliurats els Premis Extraordinaris de FP de Grau Superior a 13 alumnes de les Balears

Lliurats els Premis Extraordinaris de FP de Grau Superior a 13 alumnes de les Balears

Lliurats els Premis Extraordinaris de FP de Grau Superior a 13 alumnes de les Balears

13 alumnes de les Illes Balears han rebut avui els Premis Extraordinaris de Formació Professional de Grau Superior de les Illes Balears del curs 2021-2022, lliurats per la presidenta del Govern, Margalida Prohens; el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, i el director general de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, Rafel Maura. L’objectiu d’aquests guardons és reconèixer l’excel·lència acadèmica dels millors estudiants de cada família professional i potenciar la formació professional.

L’acte de lliurament dels guardons ha tengut lloc a la Sala d’Actes de l’edifici de la Misericòrdia, on han estat presents els guardonats, que han estat acompanyats pels seus familiars, representants dels centres educatius i representants de les empreses on varen realitzar les pràctiques del mòdul de Formació en centres de treball.

El conseller Antoni Vera ha aprofitat l’avinentesa per a donar l’enhorabona a tots els estudiants distingits i per a destacar la importància de la formació professional. A més, Antoni Vera ha recordat l’aposta del Govern de les Illes Balears per la formació professional, «una aposta que es veurà reflectida en l’augment de places i de graus formatius, amb la finalitat que qualsevol jove de les Illes Balears pugui cursar els estudis que més s’adapten a les seves necessitats i peculiaritats».

Per la seva part, la presidenta Margalida Prohens ha destacat l’excel·lència dels estudiants, de qui ha assenyalat la seva «vocació, feina i esforç per formar-se en uns estudis que obrin la porta a moltíssimes sortides i oportunitats per a professionals qualificats». Prohens ha destacat també que el Govern «seguirà apostant per la Formació Professional, treballant de la mà dels centres formatius i dels seus equips docents. Aquest Govern té molt clar el valor de l’educació per a la nostra societat i, també, el de la formació professional».

Els estudiants Raúl Bisquerra Cueva, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’administració i gestió, del CC Sant Josep Obrer I, i Maria Victoria Peñas Miró, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’informàtica i comunicacions, del CIFP Francesc de Borja Moll, agraïren els reconeixements en nom de tots els premiats.

D’altra banda, cal destacar que les decoracions florals de l’acte d’avui han estat realitzades per Tomeu Socias, alumne de floristeria de l’IES Josep i Blanes. Tomeu Socias representarà a la nostra comunitat autònoma als campionats nacionals SpainSkills al proper mes d’abril, desprès d’haver quedat guanyador a la competició Balearskills.

El premi per cada un dels alumnes que han obtingut el millor expedient acadèmic consisteix en una dotació de 1.000 euros i un diploma acreditatiu d’aquesta distinció, la qual s’ha d’anotar en l’expedient acadèmic. A més, l’obtenció d’aquest premi dona opció als guardonats a concórrer als Premis Nacionals de Formació Professional de Grau Superior que convoca el Ministeri d’Educació i Formació Professional (MEFP).

Alumnes guardonats
Els alumnes guardonats amb els Premis Extraordinaris de Formació Professional de Grau Superior de les Illes Balears del curs 2021-2022 són:

Margalida Grimalt Veny, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’hoteleria i turisme, del CIFP Juníper Serra.

Catalina Rosa Medrano Gelabert, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional de sanitat, del CC Adema, Escola Dental Mallorca.

Raúl Bisquerra Cueva, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’administració i gestió, del CC Sant Josep Obrer I.

María Victoria Peñas Miro, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’informàtica i comunicacions, del CIFP Francesc de Borja Moll.

Pere Moya Serra, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional de comerç i màrqueting, del CIFP Politècnic de Llevant.

Joan Miquel Chong Maura, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’activitats físiques i esportives, de l’IES Guillem Cifre de Colonya.

José David Guerrero Martínez, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional maritimopesquera, del CIFP Nauticopesquera.

Juan Capó Marqués, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’agrària, del CIFP Joan Taix.

Xavier Bosch Alles, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’electricitat i electrònica, de l’IES Pasqual Calbó i Caldés.

Marina Llobera Bennasar, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional de serveis socioculturals i a la comunitat, del CC Es Liceu.

Ítria Mascaró Font, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’Imatge i so, del CIFP Juníper Serra.

Antoni Jaume Ramón, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’indústries alimentàries, de l’IES Felanitx.

Lucia Mairata Guinart, Premi Extraordinari de Formació Professional de Grau Superior de la família professional d’edificació i obra civil, de l’IES Politècnic.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt