Ara llegint
Els estudiants d’FP Kevin Llopis i Elsa Delgado, medalles d’excel·lència als Euroskills 2023

Els estudiants d’FP Kevin Llopis i Elsa Delgado, medalles d’excel·lència als Euroskills 2023

Els estudiants d’FP Kevin Llopis i Elsa Delgado, medalles d’excel·lència als Euroskills 2023

Els estudiants de Formació Professional de les Illes Balears Kevin Llopis i Elsa Delgado han obtingut les medalles d’excel·lència a les olimpíades d’FP Euroskills 2023, que s’han celebrat aquesta setmana passada a la ciutat de Gdansk, a Polònia.

Des de dimarts i fins divendres de la setmana passada, Elsa Delgado ha participat a les proves de Serveis de Restaurant i bar, mentre que Kevin Llopis ho ha fet a les proves d’Instal·lacins elèctriques. Després de demostrar les seves habilitats durant la competició, que exigeix de complexos coneixements tècnics i la demostració que els joves aprenen a través dels seus estudis de formació professional, tant Kevin Llopis com Elsa Delgado recolliren una medalla d’excel·lència cada un durant la gala de clausura dels Euroskills 2023, que es celebrà aquest dissabte.

Actualment, Elsa Delgado estudia el segon curs del cicle formatiu de Direcció de Serveis en restauració al CIFP Juníper Serra de Palma, mentre que Kevin Llopis va finalitzar fa uns mesos el cicle formatiu de Sistemes electrotècnics i automatitzat a l’IES Pasqual Calbó i Caldés de Maó, a Menorca.

Els Euroskills Gdansk 2023 són la vuitena edició dels Euroskills Competition, l’esdeveniment de formació professional més important a nivell europeu. Elsa Delgado i Kevin Llopis hi han participat enguany després de guanyar la competició autonòmica Balearskills 2021 i després de participar en la fase nacional Spainskills 2021 on varen guanyar l’or i es varen classificar per participar a les competicions internacionals. Tant Elsa Delgado com Kevin Llopis han estat acompanyats pels seus tutors, els coordinadors autonòmics i l’equip coordinador de les competicions a la comunitat autònoma. Enguany, els Euroskills Gdansk 2023 han acollit 600 joves professionals qualificats menors de 25 anys de 32 països diferents. S’han dut a terme 43 modalitats de competició.

Aquesta actuació està finançada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i cofinançada pel Fons Social Europeu Plus, en el marc financer pluriennal 2021-2027.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt