Ara llegint
Miquel Àngel Adrover i Perelló guanya el premi de poesia Miquel Bauçà de Felanitx

Miquel Àngel Adrover i Perelló guanya el premi de poesia Miquel Bauçà de Felanitx

Miquel Àngel Adrover i Perelló guanya el premi de poesia Miquel Bauçà de Felanitx

El mallorquí Miquel Àngel Adrover i Perelló amb l’obra “Les cares de la cugula” ha estat el guanyador del premi de poesia Miquel Bauçà. El Centre Cultural de Felanitx i l’editora Adia Edicions han donat a conèixer el guanyador aquest cap de setmana. En aquesta vuitena edició hi ha hagut 33 participants, sis més que l’any anterior, procedents de Mallorca, Menorca, València i Catalunya.

Miquel Àngel Adrover i Perelló va néixer a Campos, al Migjorn de Mallorca, el setembre de 1994 i de llavors ençà ha viscut enamorat de la paraula, sigui dita, escrita o cantada. Adrover és glosador, guardonat amb diferents premis de glosa escrita a Menorca amb el premi Josep Vivó, participa en recitals poètics i és un amant de la cançó improvisada.

A l’acte, que s’ha celebrat a la sala d’actes de la Casa de Cultura, la cantautora Glòria Julià Estelrich acompanyada del guitarrista Joan Carles Vaquer han fet un recital de poemes.

El jurat del VIII Premi de Poesia Miquel Bauçà de Felanitx ha estat compost per Pau Vadell, poeta i escriptor; Cati Coll, poeta i bibliotecària; Andreu Gomila, escriptor i periodista; Laura Torres, poeta, i Joan Tomàs Martínez, poeta i dramaturg.

El premi està dotat amb 1.500 € en metàl·lic, a més del patrocini de la primera edició i publicació de l’obra inclosa dins la col·lecció Ossos de Sol distribuïda per Adia Edicions i que es presentarà el pròxim mes d’agost.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt