Ara llegint
Premi per a les millors receptes familiars de la Tramuntana

Premi per a les millors receptes familiars de la Tramuntana

El teatre de Bunyola va acollir ahir horabaixa el lliurament del concurs “La cuina de la Serra: compartim el patrimoni gastronòmic familiar” convocat per l’entitat Tramuntana XXI en motiu de la celebració de la primera edició de la Setmana Gastronòmica.

Concretament es varen lliurar els premis de la secció “La cuina de la Serra: compartim el patrimoni gastronòmic familiar”, obert a tots els veïns dels municipis de la Serra (al que s’hi podien presentar amb receptes familiars, amb premis de fins a 300 euros en productes de la Serra).

Lluís Cardell, de Sóller, per la seva recepta “Calamar de potera farcit d’esclatasangs i verdures amb salsa de tinta i murtons” va obtenir el primer premi, mentre que Magdalena Pasqual, de Pollença, per la seva recepta de formatjada, va obtenir el segon. Margalida Picornell, de Banyalbufar, per la seva recepta “Faves escaldines” va rebre el tercer.

També varen rebre premis especials Alícia Oliver perla seva recepta d’”Ous de cals padrins” i Andreu Barceló amb el seu “Pancuit”, de l’escola de Fornalutx.

La Setmana Gastronòmica finalitzarà el diumenge 29 de novembre amb una activitat a la finca pública de Galatzó, que consistirà en un passeig guiat per l’historiador Tomàs Vibot i la degustació de l’arròs de carboner elaborat per Cati Pons d’Els Fogons de la Plaça, guanyadora amb aquesta recepta tradicional de la Serra del premi al millor arròs d’Espanya el 2018.

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt