Ara llegint
Quarta edició de la Tirada amb fona a Sa Galera

Quarta edició de la Tirada amb fona a Sa Galera

El C.F. Ciutat arrasa a Can Pastilla, emportant-se el triomf dins homes i dones.

C.F. Maccolins triomfador dins la categoria de nins i nines.

Xisco Amengual, Vanesa Castillo, Noa de Soussa, i Lluís Mestre, triomfadors a Sa Galera.

Va de tir de fona, de bon de veres!

Dissabte passat, dia 20, a partir de les 17 hores, la Platja de Can Pastilla acollí la quarta edició de la Tirada de Sa Galera, modalitat pilota, baix de l’organització del C.F. Ciutat, i el patrocini del bon aficionat Joan Miquel, puntuable pel Campionat de Mallorca de Pilota, que aconseguí congregar un total de 58 foners (22 homes, 8 dones, 9 nins, i 19 tiradors de promoció).

Els del C.F. Ciutat tornaven a estar de ratxa, imposant-se dins la categoria femenina, amb Vanesa Castillo, i dins la masculina amb Xisco Amengual, mentre el triomf dins nins i nines fou pels Maccolins, mitjançant la seva jovençana fonera Noa de Soussa.

A més dels premis en litigi, tots els participants foren obsequiats amb el llibre/còmic “Sa Galera, l’illa de les mil històries”, del mateix dibuixant del còmic “Història de les Illes Balears”, que fa anys una coneguda entitat bancària regalava als seus clients.

I a pesar de l’anunciada previsió de mal temps tinguérem un bon sol i caloreta, trepitjant l’encisadora sorra, ben enfront de Sa Galera.

Xisco Amengual, Vanesa Castillo, Noa de Soussa, i Lluís Mestre, triomfadors a Sa Galera.

Xisco Amengual, Vanesa Castillo, Noa de Soussa, i Lluís Mestre, foren els brillants triomfadors de la superdisputada Tirada de Sa Galera.

Dins homes federats, Xisco Amengual (C.F. Ciutat), aconseguí imposar-se, per només un punt de diferència, sobre un altre dels foners habituals als podis illencs, José Ramon Garcia (C.F. Mallorca); i tres sobre l’incombustible Pedro Palacios (C.F. Mallorca).

Dins dones federades, primer triomf de Vanesa Castillo (C.F. Ciutat), que aconseguí superar per tres punts a la veterana Isabel Cobos (C.F. Lloseta), i per cinc a un dels darrers fitxatges dels Maccolins, Zaida Munilla.

Cal destacar, que el mateix dia, la popular fonera Mar Cuesta (C.F. Mallorca) estava disputant els 100 quilòmetres del Trail Menorca Nord, el conegut Camí de Cavalls, amb la seva versió dels 100 quilòmetres (Maó – Ciutadella),  a la que conquerí el segon lloc absolut dins fèmines, per darrere Coloma Sureda, la gran triomfadora,    

Enhorabona per la CARRERASSA, Mar Cuesta. ÉS UNA CRACK!!!

Dins nins/nines federats, triomf de Noa De Soussa, autèntica promesa del tir de passetja, que el passat 29 d’abril, conquerí el Subcampionat de les Balears Escolar, al Poliesportiu de Sant Ferran, defensant els colors de l’Escola d’Alaró, per darrere, a només dos punts, de Llúcia Villalba Montes (Borja Moll), nova Campiona Balear, dins la categoria d’alevins.

La jovençana fonera dels Maccolins aconseguí imposar-se per cinc puts d’avantatge sobre els seus immediats seguidors Eissan De Soussa (C.F. Maccolins) i Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), empatats els dos darrers (Eissan i Xavi) amb 6 punts, 1 diana i 5 impactes.

I finalment, dins Promoció, empat a dos punts, entre els tres primers classificats, en aquest ordre, després dels oportuns desempats: Lluís Mestre, Marc Gómez i Irene Mestre.

Lliurament de premis.

El lliurament de premis va estar presidit per Xisca Sastre, presidenta del C.F. Ciutat, acompanyada dels directius Xisco Amengual i Salvador Maimó, a més del bon aficionat i patrocinador del capvespre esportiu, Joan Miquel.

Els homes de la tirada feren un molt bon paper. (Foto: Salvador Maimó)

Classificació Homes.

1.- Xisco Amengual (C.F. Ciutat), 21 punts, 5 dianes i 16 impactes.

2.- Jose Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 20 punts, 4 dianes i 16 impactes.

3.- Pedro Palacios (C.F. Mallorca), 18 punts, 5 dianes i 13 impactes.

fins a 22 classificats.

Les dones espitgen fort amb la fona a la mà. (Foto: Salvador Maimó)

Classificació Dones.

1.- Vanesa Castillo (C.F. Ciutat), 14 punts, 3 dianes i 11 impactes.

2.- Isabel Cobos (C.F. Lloseta), 11 punts, 1 diana i 10 impactes.

3.- Zaida Murilla (C.F. Maccolins), 9 punts, i 9 impactes.

fins a 8 classificades.

La continuació del tir de fona està assegurada vistos els resultats dels més jovençans. (Foto: Salvador Maimó)

Classificació Nins.

1.- Noa de Soussa (C.F. Maccolins), 11 punts, i 11 impactes.

2.- Eissan de Soussa (C.F. Maccolins), 6 punts, 1 diana i 5 impactes.

3.- Xavi Tomàs (C.F. Llucmajor), 6 punts, 1 diana i 5 impactes.

fins a 9 classificats.

Classificació Promoció.

1.- Lluís Mestre, amb 2 punts.

2.- Marc Gómez, 2 punts.

3.- Irene Mestre, 2 punts.

fins a 19 classificats.

FOTOS:  Salvador Maimó.

Àlbum fotos:  https://www.flickr.com/photos/ccds/albums/72177720308461019

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt