Ara llegint
Sa Pobla dedica un col•loqui a Alexandre Ballester i la seva relació amb els mitjans de comunicació

Sa Pobla dedica un col•loqui a Alexandre Ballester i la seva relació amb els mitjans de comunicació

Demà dimecres i dins els actes de “l’Any Ballester” que se celebra enguany  a Sa Pobla  en memòria del polifacètic i popular escriptor Alexandre Ballester, es durà a terme un col·loqui que durà per títol “Alexandre i els mitjans de comunicació”. Hi prendran part coneguts personatges del món de la comunicació com Biel Capó, Antonia Coll i el que fou director de la publicació Fora Vila Verd i avui integrant de foravila.net, Jaume Casasnovas, que treballà amb Alexandre Ballester durant més de 15 anys. Aquesta taula col·loqui sirà moderat per la periodista Margalida Socías.

Alexandre Ballester dins una mar de llibres que eren la seva vida.

Ballester ha aportat molt a la cultura de les nostres illes amb les seves històries contades com si les visqués just al moment i ha deixat empremta del seu treball en distintes publicacions. La seva col·laboració amb el Fora Vila Verd es perllongà durant més de vint anys i, de fet, ara foravila.net torna a publicar gran part de la seva obra gràcies a les facilitats que la seva família ha donat perquè això fos possible.

El lloc de trobada serà demà dimecres a les 19 h a Sa Congregació de Sa Pobla i també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament pobler.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt