Ara llegint
Tretze entitats solidàries commemoren el Dia del Voluntariat

Tretze entitats solidàries commemoren el Dia del Voluntariat

Tretze entitats solidàries commemoren el Dia del Voluntariat

El Consell de Mallorca va dur a terme ahir dissabte la diada ‘Celebra el voluntariat’amb motiu del Dia del Voluntariat que se celebra el proper dimarts, dia 5 de desembre. Ha estat un esdeveniment que ha comptat amb tretze entitats i associacions solidàries que treballen diàriament perquè aquells projectes, que són necessaris per a la millora de la societat en diferents espais, tirin endavant.

Mans Unides, Fundació Ires, Associació Espanyola contra el Càncer, Rana, Atzur, PLAVIB, AFS Intercultura, El Tauler, Càritas,Creu Roja, CaixaBank i Dentistas sobre Ruedas varen establir diferents punts en els quals els assistents s’han pogut informar sobre la tasca que duen a terme i sobre la manera de participar en els seus projectes de voluntariat.

El president del Consell, Llorenç Galmés, ha volgut agrair la tasca que fan totes les entitats i les ha animat a seguir amb la feina altruista que duen a terme durant la visita a la diada. Per part seva, el conseller de Presidència, Antoni Fuster, s’ha sumat a les paraules del president i ha afegit que són les «persones que hi ha darrere d’aquests projectes solidaris les que ajuden a la societat aportant el seu granet d’arena».
La directora de Joventut i Participació, Alícia Vinaixa, ha conclòs que cal lloar el «treball totalment altruista que duis a terme fins i tot quan el vent us va en contra».

Aquesta diada va estar amenitzada per la música del cantautor Amulet i del grup de Rella. Així mateix, hi va haveruna xocolatada per a tots els assistents.

La Diada del Voluntariat va acabar amb una entrega de siurells a aquestes entitats per la seva participació constant en la millora de les situacions vulnerables que viuen diferents col·lectius de la societat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt