Ara llegint
El Consell de Mallorca destina 2’3 milions a la promoció del petit comerç i el producte local

El Consell de Mallorca destina 2’3 milions a la promoció del petit comerç i el producte local

El Consell de Mallorca destinarà enguany 2.300.000 euros a fomentar actuacions i projectes per a la promoció del petit comerç i del producte local de Mallorca. La convocatòria de subvencions ha estat aprovada avui al Consell Executiu a proposta del conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora.

Tal i com recull el text aprovat “la finalitat és promoure la realització d’activitats dirigides a activar el teixit empresarial d’arrel local, així com, l’execució de projectes coherents i compatibles amb els models d’economia sostenible que incentivin els sectors productius locals de Mallorca i impulsar les accions de dinamització del comerç i dels productes de proximitat, l’empresa local i el comerç tradicional i, en general, l’anomenat producte de circuit curt i tot el que l’envolta”.

Segons Alzamora la convocatòria recull que “s’ha d’incentivar el creixement del producte local per diversificar els sectors empresarials de l’illa i crear imatge de producte propi i enfortir-ho dins el mercat illenc”.

D’aquesta manera, el consell subvencionarà l’organització de fires i mostres comercials que promocionin el petit i mitjà comerç i els productes de Mallorca impulsades per empreses, entitats i institucions. També seran subvencionables els projectes de dinamització del petit i mitjà comerç local, les accions i les campanyes de promoció dels comerços tradicionals i de proximitat, així com, dels productes locals i de proximitat i, en general, l’anomenat producte de circuit curt i tot el que l’envolta per reactivar l’economia local dins l’illa de Mallorca.  

La convocatòria també inclou els projectes de promoció dels comerços tradicionals i de proximitat, així com, dels productes local i de proximitat i, en general, l’anomenat producte de circuit curt i tot el que l’envolta per reactivar l’economia. 

Les actuacions subvencionables relatives a totes les línies d’actuació s’han d’haver realitzat totalment en el període comprès des de  l’1 de gener de 2023 al 31 de desembre de 2023. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt