Ara llegint
Cuiners de les Illes Balears fomentaran la Sobrassada de Mallorca en els seus plats

Cuiners de les Illes Balears fomentaran la Sobrassada de Mallorca en els seus plats

El Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Sobrassada de Mallorca i l’Associació de Cuiners Establerts a les Illes Balears (ASCAIB)  han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de fomentar la incorporació de la Sobrassada de Mallorca a les cuines i impartir tallers en diferents escoles de formació professional i escoles d’hoteleria on s’inclogui a la Sobrassada de Mallorca en la receptes de gastronomia i a la participació conjunta en esdeveniments, degustacions i a fires comercials amb la finalitat de donar una major visibilitat a la IGP Sobrassada de Mallorca.

La Sobrassada de Mallorca és un senyal de la identitat cultural de Mallorca. A més és economia i llocs de treball i ara, més que mai, és necessari un suport conjunt de la restauració i el producte local de qualitat diferenciada.

El president del Consell Regulador, Andreu Palou, va recalcar en el moment de la signatura del conveni la importància d’aquestes sinergies per a conjuntar esforços i apostar pels joves cuiners de Balears i promoure la presència cada vegada més de la Sobrassada de Mallorca en la restauració. El president de ASCAIB, José Cortés, destacà per la seva banda la importància que té treballar amb matèria primera de qualitat i per una aposta pel producte local en la gastronomia balear.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt