Ara llegint
El Consorci Serra de Tramuntana, a una trobada de Ciutats Patrimoni de la Humanitat a Mérida

El Consorci Serra de Tramuntana, a una trobada de Ciutats Patrimoni de la Humanitat a Mérida

Representants del Consorci Serra de Tramuntana assisteixen els dies 28 i 29 de setembre a la la XVI Trobada de Gestors de Patrimoni Mundial organitzades pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat que se celebra amb motiu del 50è aniversari de la Convenció de Patrimoni Mundial i que té lloc en el Museu Nacional d’Art Romà a Mérida.

El director insular de Territori, Miquel Vadell, ha assenyalat que aquesta trobada serveix per reflexionar sobre els reptes que afronten els llocs Patrimoni Mundial en l’actualitat com el canvi climàtic, el repte demogràfic o la bretxa tecnològica. Vadell ha remarcat que significa una gran oportunitat per compartit coneixements i experiències amb altres indrets Patrimoni Unesco.

La setmana passada l’equip de Territori del Consell de Mallorca va assistir a unes jornades a Granada organitzades per RiskCoast. Aquest projecte europeu centra el seu treball en el desenvolupament d’eines, metodologies i solucions innovadores enfocades a la prevenció i gestió dels riscos geològics, lligats al canvi climàtic. en la costa d’una manera més eficaç

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt