Ara llegint
El Llevant s’uneix per crear un itinerari per circular a peu o en bicicleta pels seus espais naturals

El Llevant s’uneix per crear un itinerari per circular a peu o en bicicleta pels seus espais naturals

El Llevant s'uneix per crear un itinerari per circular a peu o en bicicleta pels seus espais naturals

El Teatre d’Artà ha acollit avui una reunió de feina per donar continuïtat al projecte de creació d’un itinerari de gran recorregut que permeti transitar a peu o en bicicleta per espais naturals de la Comarca de Llevant de Mallorca.

La trobada ha estat convocada per l’Ajuntament d’Artà i ha comptat amb la participació de representants polítics i tècnics de les direccions insulars de Turisme i de Medi Ambient, Medi Rural i Esports del Consell de Mallorca, i dels cinc municipis implicats: Capdepera, Manacor, Son Servera, Sant Llorenç i Artà.

S’ha informat que des del Consell de Mallorca s’està treballant en la recerca les solucions tècniques per acabar de definir el traçat i avançar en la realització d’un projecte que ha de servir per mostrar els atractius de cada municipi i contribuir a la desestacionalització de la zona.

A la reunió hi han assistit Luis Rubí, director insular de Medi Ambient; Pedro Mas, director insular de Turisme per a la Governança i la Sostenibilitat; la batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer; els batles de Son Servera, Jaume Servera; Manacor, Miquel Oliver; Sant Llorenç, Jaume Soler; i Artà, Manolo Galán. També hi han pres part el regidor de Turisme de Son Servera, José Miguel Servera; la regidora de Turisme de Capdepera, Agripina Rocha; la regidora d’Hisenda de Capdepera, Núria Garcia; el regidor de Turisme de Sant Llorenç, Juan Mestre; i les regidores artanenques de Promoció Econòmica, Maria Antònia Sureda, i d’Interior, Maria Bel Llinàs. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt