Ara llegint
Els socis de Fiare Banca Ètica podran fer ús dels vehicles elèctrics d’Ecotxe

Els socis de Fiare Banca Ètica podran fer ús dels vehicles elèctrics d’Ecotxe

Els socis de Fiare Banca Ètica podran fer ús dels vehicles elèctrics d'Ecotxe

L’Associació Finances Ètiques Illes Balears i la cooperativa de cotxe elèctric compartit Ecotxe han signat un acord de col·laboració en virtut del qual les persones sòcies de Fiare Banca Etica podran llogar els seus vehicles, durant un any, sense necessitat de fer l’aportació obligatòria de 100 euros al capital social.

Fiare Banca Etica és un banc cooperatiu de referència a Europa amb més de 47.000 persones associades entre Itàlia i Espanya que treballa des dels seus orígens per fer de les finances una eina de transformació social, amb transparència i empoderament de les persones. Com a cooperativa, manté la gestió democràtica i el compromís ètic amb la participació de les persones associades sota el principi “una persona, un vot”.

A les Illes Balears, Fiare Banca Etica compta amb més de 70 de persones i entitats sòcies, entre les quals Ecotxe. Des de fa un any, Ecotxe s’ha associat a aquesta cooperativa de crèdit amb la que comparteixen els objectius de la sostenibilitat ambiental, la justícia social, un model econòmic fonamentat en la cooperació i la participació democràtica que posi a les persones i el medi ambient en el centre de la seva activitat, prioritzant-ho enfront dels beneficis econòmics.

Ecotxe demana una aportació inicial de 100 euros a les persones que vulguin associar-se a la iniciativa de compartir un vehicle elèctric.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt