Ara llegint
GOB i Endesa publiquen l’Anuari Ornitològic, que arriba a la seva 36ena edició

GOB i Endesa publiquen l’Anuari Ornitològic, que arriba a la seva 36ena edició

GOB i Endesa publiquen l'Anuari Ornitològic, que arriba a la seva 36ena edició

Acaba de veure la llum l’Anuari Ornitològic de les Illes Balears 2021 (volum 36). L’acte de presentació de la nova edició va tenir lloc ahir a la seu d’Endesa, a Sant Joan de Déu, i va comptar amb la presència del president del GOB, Amadeu Corbera, el responsable de l’àrea d’ornitologia del GOB, Manuel Suárez, i el director general d’Endesa a les Illes Balears, Martí Ribas.

Endesa ha renovat la col·laboració amb la publicació d’aquest recull anual, un suport que mostra el compromís d’Endesa amb el medi ambient i la preservació de la natura i les espècies autòctones i que ja que fa trenta anys que es duu a terme.

L’Anuari Ornitològic de les Balears té un important interès i prestigi científic. L’edició d’enguany incorpora, a part dels habituals registres ornitològics que ofereixen una visió del que fou l’activitat ornitològica del 2021, els articles: “Primer cens fotogràfic de voltor negre Aegypius monachus a Mallorca”, i “Noves dades sobre la reproducció i ocupació de caixes niu del papamosques gris Muscicapa tyrrhenica ssp balearica a Mallorca”.

També cal destacar les notes breus que incorpora: Aspectes a tenir en compte per identificar els híbrids de rabassot i rabassot menut Aythya ferina x nyroca, entre d’altres.  

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt