Ara llegint
La Fundació Laboral de la Construcció, acreditada per formar els primers margers

La Fundació Laboral de la Construcció, acreditada per formar els primers margers

La Fundació Laboral de la Construcció, acreditada per formar els primers margers

La Fundació Laboral de la Construcció ha estat acreditada per a realitzar les especialitats formatives en pedra en sec. Fins a 48 alumnes podran formar-se i adquirir conceptes i competències bàsiques per a la construcció de murs de sosteniment i parets, paviments empedrats i estructures complementàries de pedra seca, a través dels 4 mòduls impartits en els seus 3 centres de Mallorca, Menorca i Eivissa, amb més de 300 hores de durada, en una modalitat teoricopràctica.

Els alumnes faran ús d’eines especialitzades, adquirides per la Fundació Laboral de la Construcció, com ho són: Tascons, barrines, malls, aixadelles, aixades, malls amb punta, martells de llaurat, alçaprimes, palanquetes, angarilles, esportes, tendeles, reglons, cribadors, falsa esquadra, malls, pics , punxons i tests

A més de l’especialitat formativa en pedra en sec, la Fundació Laboral de la Construcció té en marxa una gran oferta formativa per al sector de la construcció, gràcies a l’estreta col·laboració amb la resta de les entitats públiques, com, per exemple: La Formació Professional de Tècnic d’obres d’interior, decoració i rehabilitació, per a totes les illes, i el de Tècnic en Construcció per a Mallorca. A més de més de 10 Certificats de Professionalitat subvencionats pel SOIB.

Tot això amb l’objectiu de complir amb les necessitats de formació de mà d’obra qualificada per al sector de la construcció, especialment amb la inclusió de talent jove i dones.

La qualificació professional per a l’ofici avança gràcies a la col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Formació Professional, el Consell de Mallorca, el SOIB, l’Associació Gremi de margers i la Fundació laboral de la Construcció. Una vegada s’ha constituït de forma oficial la Comissió Tècnica del certificat de professionalitat de pedra en sec es continuarà fent feina per fer realitat el certificat de professionalitat de la pedra en sec.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt