Ara llegint
Quinze centres escolars de Menorca obtenen guardons ecoambientals

Quinze centres escolars de Menorca obtenen guardons ecoambientals

Quinze centres escolars de Menorca obtenen guardons ecoambientals

Quinze escoles i instituts de Menorca han obtingut enguany guardons i certificats de participació del Programa de Centres Ecoambientals 2022-2023 pels seus projectes sobre educació ambiental i desenvolupament sostenible. Sis d’aquests centres han rebut el guardó que certifica haver assolit els objectius d’ambientalització marcats pel programa al llarg de dos cursos. Els nou centres restants han estat reconeguts pel seu compromís vers la sostenibilitat i la seva participació.

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural, juntament amb la Conselleria d’Educació i Universitats i el Departament de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació del Consell de Menorca, ha lliurat avui els guardons.

L’acte s’ha celebrat a la Sala Multifuncional des Mercadal.

El programa, que enguany arriba a la seva 20a edició, ha tengut la participació de 150 centres educatius de les Balears, 20 més que en el curs passat. La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Medi Natural ha reconegut 54 centres d’arreu de les Illes amb el guardó, mentre que ha entregat 76 certificats de participació. Cal recordar que la setmana passada ja es va fer entrega dels guardons a 29 escoles de Mallorca. Avui s’ha duit a terme el segon acte dels tres que hi ha programats. El pròxim 16 de novembre tendrà lloc l’entrega de premis als centres d’Eivissa i Formentera.

L’objectiu principal del programa és impulsar l’educació ambiental en la vida dels centres escolars de les Illes Balears. La proposta implica donar suport als centres per dissenyar plans de treball relacionats amb el medi natural i que aquests estiguin integrats en els currículums i plans d’estudi propis. Els eixos temàtics principals establerts per al curs 2022-2023 han estat energia, canvi climàtic, residus i aigua. Els centres també podien treballar en altres eixos secundaris com el consum responsable, hort i jardí, biodiversitat i mobilitat.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt