Ara llegint
TIRME i Deixalles renoven el seu conveni de col·laboració

TIRME i Deixalles renoven el seu conveni de col·laboració

TIRME i Deixalles renoven el seu conveni de col·laboració

El Director General de TIRME, Antonio Pons i la Directora de la Fundació Deixalles, Francesca Martí, han signat avui la renovació del conveni que regula la seva col·laboració des de fa 21 anys. Aquest conveni té com a objectiu facilitar l’accés al mercat de treball de persones en situació de vulnerabilitat social, mitjançant la seva participació en les activitats de tractament de residus que realitza TIRME.

Aquest projecte de cooperació és una referència a nivell estatal de bones pràctiques en matèria de responsabilitat social i inserció laboral en el sector de tractament de residus. Gràcies a aquesta iniciativa, al voltant de 1.100 persones han pogut incorporar-se al mercat laboral en els darrers 21 anys. Durant aquest any 2023, han treballat en les instal·lacions del servei públic que gestiona TIRME un total de 70 persones, 43 d’elles amb contractes d’inserció. A més, el 30% dels llocs de treball estan ocupats per dones, segons el balanç que han fet avui.

Els treballadors que s’incorporen des de la Fundació Deixalles desenvolupen diferents activitats relacionades amb el tractament de residus en les instal·lacions que gestiona TIRME, com el triatge dels mateixos en la planta de selecció d’envasos.

Cal destacar els resultats obtinguts en matèria de prevenció de riscos laborals en els últims dos anys, reduint la sinistralitat de la planta en un 50%.

D’aquesta manera es manté el compromís de TIRME amb el foment de l’ocupació verda, dins de la seva estratègia basada en una economia circular que prioritzi els aspectes relacionats amb la sostenibilitat social de la seva activitat.

A l’acte també hi han assistit José Miguel Burguera, director d’operacions de TIRME, Joan Mateu, responsable de relacions institucionals i comunicació de TIRME, Raquel Martínez, presidenta de la Fundació Deixalles i Antoni Ramis, gerent de Deixalles Inserció i Triatge (Empresa d’inserció de Fundació Deixalles).

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt