Ara llegint
Un mural sobre el món rural al Mercat de l’Olivar de Palma

Un mural sobre el món rural al Mercat de l’Olivar de Palma

La consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, i la directora general de Mercats, Maria Antònia Comas, acompanyats pel president de l’Associació de Comerciants del Mercat de l’Olivar, Jaume Aguiló, i per l’artista Joan Aguiló, varen presentar ahir el mural que aquest artista mallorquí ha fet al Mercat de l’Olivar.

Es tracta d’un dibuix de gairebé 100 metres quadrats de superfície realitzat amb pintura plàstica que representa escenes quotidianes del món rural com agraïment al sector primari. Està situat a la part alta del mercat, damunt una de les entrades laterals, i és especialment visible des de la planta superior.

L’objectiu d’aquest mural és reconèixer la feina del sector primari de la nostra illa –agricultors, ramaders i pescadors– així com totes les persones que fan possible que es puguin consumir productes locals, de qualitat i compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat.

Per al regidor Rodrigo Romero, “aquesta obra representa i dona suport a la feina que fa el sector primari, així com les activitats que es fan al mercat. Des de l’Àrea volem donar suport al producte local, que creim que és fonamental per a la nostra ciutat, de la mateixa manera que ho és el comerç de proximitat. Per al mercat de l’Olivar aquest mural de Joan Aguiló suposa un atractiu alhora que un valor afegit per a un dels mercats més emblemàtics de la ciutat.”

#Foravilaverd

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt