Ara llegint
Una sargantana dona la benvinguda als visitants a sa Dragonera

Una sargantana dona la benvinguda als visitants a sa Dragonera

Una sargantana dona la benvinguda als visitants a sa Dragonera

Un mural que plasma la imatge d’una gran sargantana dona a partir d’ara la benvinguda als visitants del Parc Natural de sa Dragonera. La creació del dibuix se situa el moll de cala Lledó i ha estat confeccionada per estudiants de 5è i 6è de primària del CEIP Els Molins de s’Arracó.

La protagonista d’aquest gran mural, que té una dimensions de 13 x 2,5 metres, és la sangantana de Dragonera (Podarcis lilfordi giglioli), “sa dragoneta”, aquest petit “drac” endèmic tan emblemàtic del Parc Natural.

Es tracta d’una iniciativa d’educació ambiental que està emmarcada dins del projecte europeu ‘Progress’, per la qual 12 alumnes de primària han realitzat un taller de fotografia responsable en col·laboració amb MARE, Certamen Audiovisual per a la conservació del Mar Balear.

El projecte va començar el passat dia 27 de febrer quan un tècnic del Parc Natural i un de MARE van acudir al col·legi per a exposar la iniciativa. Posteriorment, els 12 alumnes que han treballat en la creació del mural van acudir a sa Dragonera, on es van fer totes les fotografies que després es van usar per a la realització del mural que, després d’imprimir-se en paper, es va aferrar al mur de la molla.

Des de MARE es van confeccionar diferents opcions de murals i l’alumnat en va triar una que ha estat la que ha donat com a resultat un mural de grans dimensions que pot veure’s només arribar al port.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt