Ara llegint
Vinspirit, la fira de vi i begudes espirituoses, concentra un centenar de firmes en la seva primera edició

Vinspirit, la fira de vi i begudes espirituoses, concentra un centenar de firmes en la seva primera edició

Vinspirit, la fira de vi i begudes espirituoses, concentra un centenar de firmes en la seva primera edició

Distribucions Túnel i Mercavinos, empreses mallorquines dedicades a la distribució de begudes espirituoses, ha celebrat avui la primera edició de Vinspirit, una fira de vins i destil·lats enfocada a professionals.

Un total de 112 estands s’han donat cita en aquest esdeveniment, en què centenars de visitants han pogut trobar gran varietat de firmes com Osborne, Pagament de Carraovejas, Ramón Bilbao, Diageo… i una infinitat de grans marques i productors.

Victoria Sitges, responsable de màrqueting i comunicació del Grup Túnel, ha explicat que “aquesta fira de vins i destil·lats s’ha volgut dur a terme dins les instal·lacions de Distribucions Túnel i Mercavinos per posar en contacte a la nostra base de proveïdors amb el client final i crear així una sinergia”. I ha afegit que “ha estat un èxit de convocatòria tant de proveïdors, ja que no hi cabien més estands, com de públic”.

Més de 1.500 metres

L’espai destinat a la fira ha estat compost d’una zona interior amb més de 1.000 metres quadrats i una zona exterior de més de 500. A més a més, s’ha habilitat una àrea exclusiva de networking on els expositors han pogut mantenir reunions amb els professionals assistents i tancar acords comercials.

Així, durant tota la jornada, els visitants han pogut conèixer i tastar vins i destil·lats de diferents regions i varietats, així com gaudir de tasts i compartir experiències juntament amb alguns dels representants més rellevants del món del vi.

Biel Ramon, brand ambassador d’Antonio Nadal Destil·leries, ha assenyalat que “aquest és un any molt especial per a Antonio Nadal Destil·leries ja que es compleixen 125 anys d’una destil·leria mallorquina que aposta pel producte local, amb les Herbes i el Palo com a productes emblema”.

A més, també ha afegit que “enguany volem ressaltar sobretot aquests productes, i destacar que estem elaborant unes Herbes sense alcohol per poder arribar a un públic més ampli i unir-nos a la tendència mundial del ‘low alcohol’ per oferir alternatives”.

Jaume Vidal

Pel que fa als vins de la marca, Jaume Vidal, sommelier del grup, ha comentat que “els vins de Tianna Negre s’han anat transformant cap a una producció ecològica, que és una de les tendències que marca el mercat”.

Vinspirit ha comptat també amb la presència d’Andreu Genestra, que ha ofert als participants una experiència gastronòmica única, convidant-los a fer una passejada pels sabors més autèntics de Mallorca a través de la seva cuina fusionada amb els productes de la fàbrica Antonio Nadal Destil·leries.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt