Ara llegint
Alaró comptarà amb un nou centre de dia de 25 places

Alaró comptarà amb un nou centre de dia de 25 places

El Consell de Govern ha autoritzat a la Conselleria d’Afers Socials i Esports la despesa d’1.052.657,95 euros derivada del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Alaró per a la  construcció d’un centre d’estades diürnes per a persones en situació de dependència en el municipi i que disposarà de 25 places que s’incorporaran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. L’Ajuntament d’Alaró, per la seva banda, hi aportarà uns altres 499.934,89 euros fins a arribar al cost total del projecte, que ascendeix a 1.552.592,84 euros.

A més, la Conselleria d’Afers Socials i Esports, una vegada que el centre de dia estigui en funcionament, aportarà anualment uns 261.793 euros aproximadament per al finançament de les places destinades a atendre persones grans en situació de dependència.

El centre de dia el construirà l’Ajuntament en un solar de la seva propietat en una superfície aproximada de 500 metres quadrats. Les obres s’hauran d’iniciar en el termini de dotze mesos des de la signatura del conveni i el termini d’execució de les obres és dos anys.

Aquest nou centre s’inclou en el pla de nous equipaments públics que està desenvolupant la Conselleria d’Afers Socials i Esports amb l’objectiu d’incrementar el nombre de places tant de centre de dia com de residència per a les persones en situació de dependència a les Illes Balears.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt