Ara llegint
Els autobusos de línia canvien horaris des de gener per millorar la connectivitat amb el metro

Els autobusos de línia canvien horaris des de gener per millorar la connectivitat amb el metro

Entren en vigor els horaris d’hivern del bus interurbà de Mallorca

El servei d’autobús interurbà modificarà els seus horaris en algunes de les seves línies a partir de gener amb l’objectiu d’afavorir la connectivitat amb el metro i tren i facilitar l’accés dels treballadors al seu lloc de feina i també dels estudiants a la Universitat de les Illes Balears.

D’una banda, les línies de Cala Millor (401), Sineu (402) o Porreres/Algaida (403), entre d’altres, avancen les primeres sortides els dies feiners. Amb aquests canvis en les seves primeres expedicions, els viatgers que vagin a la UIB milloren la connexió horària amb el metro a l’estació Son Costa – Son Fortesa des de la parada de bus Aragó – Can Capes. Aquesta parada, que va entrar en funcionament el passat mes de setembre, serà a més a partir de gener una nova parada per a les línies de Port de Pollença (301) i de Can Picafort (302).

D’altra banda, amb l’objectiu de millorar les connexions amb el tren a l’estació de Sineu, les línies d’Ariany-Maria (441) i de Sant Joan (442) modifiquen els seus horaris a fi de reduir el temps de transbordament entre el bus i el tren. A més, s’estableixen noves connexions amb la línia 402 (Sineu-Palma) a la parada de l’estació de Sineu.

Altres línies que també modifiquen el seu horari a partir de l’1 de gener són la 104 Magaluf – Palma, 105 Sol de Mallorca – Palma, 107 Es Capdellà – Palma, 122 Port d’Andratx – Sant Ponça, 123 Santa Ponça – Cas Català, 201 Galilea – Palma, 322 Can Picafort – Pollença, 411 Cala Rajada – Manacor, 412 Cala Bona – Manacor, 501 Manacor – Campos – Palma, 512 Portocolom – Felanitx. A més les línies 511 i 514 es fusionen en la L514 Cala d’Or – Felanitx – Porreres i s’amplia el servei amb noves expedicions.

Recordar que els residents de Mallorca poden viatjar amb totes les línies de la xarxa TIB amb la Targeta Intermodal, la targeta moneder que funciona amb un sistema de punts que fa que el preu del bitllet sigui més econòmic a mesura que es va viatjant. Les persones que no disposin de Targeta Intermodal poden viatjar amb la targeta bancària. Sigui de dèbit o de crèdit permet moure’s per tota la xarxa (tren, bus i metro) sense haver de comprar cap bitllet previ i és una opció més econòmica que comprar el bitllet senzill al conductor.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt