Ara llegint
Galmés demanarà a Delegació del Govern i a la DGT l’eliminació del carril BUS VAO

Galmés demanarà a Delegació del Govern i a la DGT l’eliminació del carril BUS VAO

Galmés demanarà a Delegació del Govern i a la DGT l'eliminació del carril BUS VAO

Aquest matí s’ha celebrat el primer Consell Executiu extraordinari del nou equip de Govern del Consell de Mallorca. Els vuit consellers s’han reunit per primera vegada, encapçalats pel president de la institució insular, Llorenç Galmés. La principal mesura acordada pel Consell Executiu és la sol·licitud d’una reunió amb la delegada del Govern de les Illes Balears, Aina Calvo, i amb la Direcció General de Trànsit per eliminar el carril BUS VAO.

Galmés ha exposat que és una competència estatal però que «no volem perdre ni un minut i demanarem aquesta reunió per posar-nos a fer feina de forma immediata». D’aquesta manera, Galmés posa en marxa un dels principals compromisos dels Acords de Govern per Mallorca.

L’altra decisió acordada és la d’encarregar uns estudis tècnics per establir un límit de velocitat a la Ma-20, la via de cintura, suprimint així el màxim dels 80 quilòmetres per hora. El president del Consell ha recordat que fins ara «ha augmentat la sinistralitat mortal» i que, per tant, «és una mesura fracassada». Amb la supressió del límit dels 80 quilòmetres per hora es vol recuperar fluïdesa en el trànsit.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt