Ara llegint
Ports IB implanta una plataforma digital per reservar camps de boies i amarraments en trànsit

Ports IB implanta una plataforma digital per reservar camps de boies i amarraments en trànsit

Ports IB implanta una plataforma digital per reservar camps de boies i amarraments en trànsit

Ports IB, l’empresa pública gestora dels ports autonòmics, ha posat en funcionament una nova plataforma dissenyada per a millorar les reserves de camps de boies i amarraments en trànsit en els ports de gestió directa. Aquesta nova eina integra, per primera vegada, tots dos serveis en una sola aplicació, facilitant un sistema de reserves més senzill, pràctic i àgil.

La plataforma creada pel Govern Balear ofereix un sistema integrat per a reservar tant boies del Projecte Life Posidonia com amarraments, abastant els amarraments dels 14 ports de gestió directa i els vuit camps de boies ecològiques existents a les illes. Cada boia, numerada individualment, inclou un codi QR per a facilitar l’accés directe a la plataforma, un canvi dissenyat per a simplificar el procés per als usuaris.

A més, és una plataforma més dinàmica i visual per a dispositius mòbils i tauletes, i és compatible amb un major nombre de navegadors. També ofereix una major seguretat en els accessos en afegir un doble factor d’autenticació, segons han destacat des del Govern.

La finalitat dels camps de boies és la protecció de la posidònia oceànica, proporcionant un fondeig de baix impacte. Així, durant 2024, es gestionaran els mateixos vuit camps de boies que l’any anterior, amb un total de 264 boies disponibles per a reserves en línia. El servei s’ha de prestar en els camps de fondeig següents, distribuïts per illes:

MALLORCA

  • Sant Elm
  • Cap Blanc – Cala Blava
  • Formentor

MENORCA

  • Badia Fornells
  • Illa d’En Colom – Cala Tamarells

EIVISSA I FORMENTERA

  • Platja de Ses Salines
  • Badia de s’Alga – S’Espalmador
  • Es Caló de s’Oli

Els usuaris de la plataforma poden triar entre diversos tipus de bons que s’ajusten a diferents necessitats i horaris.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt