Ara llegint
Sa Pobla augmentarà el nombre de papereres al municipi

Sa Pobla augmentarà el nombre de papereres al municipi

Sa Pobla augmentarà el nombre de papereres al municipi

Amb la implantació del porta a porta, que suposarà la retidada dels contenidors dels carrers, la regidoria de Medi Ambient vol substituir part de les papereres del municipi i incrementar-ne la quantitat. L’objectiu és passar de les 130 papereres actuals a les 200. El nou model de papereres comptarà amb dos compartiments (principalment de rebuig i envasos lleugers) amb cendrer i boques petites. Amb aquest model es pretén donar solució a la separació de petits residus a la via pública.

La regidoria planteja un pla de substitució mantenint les que estan en bon estat només per la fracció rebuig (bosses amb excrements de ca, xiclets, mocadors de paper…), i reforçar i substituir amb papereres noves els principals punts més concorreguts, com ara la plaça Major, la plaça del Mercat, la plaça del metge Duet, el Poliesportiu o la Ronda. És una aposta important que es fa des de l’Ajuntament.

La instal.lació d’aquestes papereres es farà durant els mesos vinents amb l’objectiu de separar bé els residus que es generen a la via pública. És molt important que els bons hàbits adquirits a casa també els duem a terme al carrer. Només d’aquesta manera aconseguirem tenir carrers més nets. “El temps que necessitam per fer la instal.lació de les papereres ens servirà per saber quines són les dinàmiques de la ciutadania durant la implantació del porta a porta. Per tant, avaluarem cada instal.lació perquè pugui cobrir el màxim de superfície sense que es converteixi en un abocador”, exposa el primer tinent a batle Antoni Simó Tomàs. Per la seva banda, el batle de sa Pobla, Biel Ferragut, valora positivament el reforçament i considera que és un model estètic i pràctic per al nostre poble.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt