Ara llegint
Surt a concurs públic l’explotació comercial de la llotja de peix del port de Palma

Surt a concurs públic l’explotació comercial de la llotja de peix del port de Palma

Surt a concurs públic l'explotació comercial de la llotja de peix del port de Palma

El Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Balears (APB) ha acordat en la seva darrera reunió, celebrada ahir a Palma, aprovar els plecs de bases i clàusules d’explotació que han de regir el concurs públic per a l’atorgament d’una concessió per a explotar comercialment la llotja de peix, situada en el Contramoll-Mollet del port de Palma. 

Aquesta instal·lació té una superfície total de gairebé mil nou-cents metres quadrats de zona de domini públic portuari. El temps de durada de la concessió serà de cinc anys. Mentre que la quantia anual de la taxa d’ocupació serà, com a mínim, de 24.000 euros i la taxa mínima d’activitat serà de cinc mil euros anuals. 

La llotja de peix del Contramoll-Mollet del port de Palma torna a sortir a concurs públic després que el Consell d’Administració de l’APB decidís en la mateixa reunió celebrada ahir inadmetre la proposta presentada per OPMALLORCAMAR al no reunir les condicions exigides en el Plec de Bases.

També surt a concurs la gestió de dues instal·lacions per a l’amarrament d’embarcacions d’esbarjo en el port de Palma

El Consell d’Administració de l’Autoritat Portuària de Balears també ha acordat aprovar les bases i clàusules d’explotació dels concursos públics per a la gestió i explotació de dues instal·lacions per a l’amarrament d’embarcacions d’esbarjo en el port de Palma. El termini màxim de durada d’ambdues concessions no podrà excedir els deu anys.

La primera instal·lació se situa entre la terminal de Trànsit Local o moll de Golondrines i el pantalà del Mediterrani, actualment ocupada per Marina Port de Mallorca. Es tracta d’una superfície total de gairebé 72.000 metres quadrats entre zona de terra i mirall d’aigua. La taxa d’ocupació anual, a millorar, és de 950.000 euros. Mentre que la taxa d’activitat serà del 4% del volum de negoci desenvolupat pel concessionari. 

La segona concessió que surt a concurs és per a la gestió i explotació de llocs d’amarrament en el pantalà de la Quarantena. L’espai objecte d’aquesta licitació ascendeix a més de 18.000 metres quadrats de zona de domini públic portuari. La taxa d’ocupació anual, a millorar, és de 350.000 euros i la taxa d’activitat serà del 4% del volum de negoci desenvolupat pel concessionari.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt