Ara llegint
Surt a licitació la redacció del projecte del CEIP Nou de Sa Pobla

Surt a licitació la redacció del projecte del CEIP Nou de Sa Pobla

Surt a licitació la redacció del projecte del CEIP Nou de sa Pobla

L’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) ha tret avui a licitació la redacció del projecte integrat i la direcció de les obres per a la construcció del CEIP Nou de Sa Pobla. El contracte té un pressupost de licitació de 168.791,83 euros i un termini d’execució de 4 mesos. Ho ha anunciat avui el conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, durant la visita que ha fet junt amb el gerent de l’IBISEC, Mateu Suñer, als centres educatius de Sa Pobla.

La redacció del projecte és la passa prèvia a l’inici de les obres de construcció del nou centre educatiu d’infantil i primària, que disposarà de sis unitats d’educació infantil i dotze aules d’educació primària, les quals tendran una capacitat de 450 places escolars. A més, també es construirà una aula UEECO amb una capacitat de set places escolars.

El nou centre s’aixecarà a un solar cedit per l’Ajuntament de sa Pobla amb una superfície d’11.730,02 metres quadrats. El solar compta amb un accés des del camí de Can Gaieta i disposarà d’un altre accés per a vianants des del carrer Bartomeu Siquier. El pressupost previst per executar les obres de construcció del nou centre és de 6.612.694 euros i el termini d’execució previst és de 15 mesos.

Actualment, el CEIP Nou de sa Pobla es troba a un centre modular instal·lat al parc de Can Cirera Prim. Enguany, i per pal·liar la manca d’espai, l’IBISEC ha instal·lat una nova aula modular.

A més de visitar el CEIP Nou de sa Pobla, el conseller Antoni Vera i el gerent de l’IBISEC, Mateu Suñer, també han recorregut les instal·lacions dels centres Son Basca, Vialfàs, Sa Graduada, Tresorer Cladera i l’IES Can Peu Blanc, on s’han reunit amb els equips directius i han recollit les seves demandes i necessitats. El conseller ha estat acompanyat pel batle de sa Pobla, Biel Ferragut, i altres regidors del Consistori.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt