Ara llegint
La UIB preveu implantar el Grau de Farmàcia el pròxim curs

La UIB preveu implantar el Grau de Farmàcia el pròxim curs

La UIB preveu implantar el Grau de Farmàcia el curs que ve

La Universitat de les Illes Balears ha fet un important pas endavant per implantar el grau de Farmàcia a l’oferta d’estudis del curs 2024-25, ja que l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) ha emès un informe favorable en el procés de verificació d’aquest títol.

D’aquesta manera, s’han completat amb èxit els tràmits necessaris que la UIB havia de dur a terme perquè aquests estudis altament demandats siguin una realitat a partir del curs vinent. En el període 2016-23, un total de 200 alumnes de les Illes Balears varen sol·licitar el trasllat d’expedient per cursar el grau de Farmàcia a altres universitats de l’Estat.

Perquè aquests estudis siguin finalment una realitat, la UIB està en espera de l’aprovació per part del Consell d’Universitats i de la inscripció posterior del títol en el Registre d’Universitats, Centres i Títols (RUCT) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i també del vistiplau a la implantació per part del Consell de Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

El grau de Farmàcia serà una titulació oficial de la Universitat de les Illes Balears que s’impartirà de manera presencial al campus de Palma. Es tracta d’una titulació de 300 crèdits del Sistema Europeu de Transferència de Crèdits (ECTS) dividits en cinc cursos de 60 crèdits ECTS cadascun. La UIB oferirà 35 places de nou ingrés per cursar aquests estudis a partir del curs que ve.

La implantació d’aquests estudis farà possible que la UIB formi professionals qualificats en àrees de gran ocupabilitat que puguin exercir la seva activitat en oficines de farmàcia, en la farmàcia hospitalària, en la indústria farmacèutica, en laboratoris d’anàlisi, en la gestió sanitària i en activitats d’educació i investigació.

La implantació del grau de Farmàcia, juntament amb la implantació del grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, seran les novetats principals en l’oferta d’estudis de grau de la UIB per al pròxim curs.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt