Ara llegint
Marratxí acull la primera jornada del Circuit Mallorca en Marxa contra el Cáncer

Marratxí acull la primera jornada del Circuit Mallorca en Marxa contra el Cáncer

Marratxí acull la primera jornada del Circuit Mallorca en Marxa contra el Cáncer

Marratxí ha estat el municipi que ha inaugurat aquest diumenge el primer Circuit Mallorca en Marxa contra el Càncer, impulsat pel Consell de Mallorca i l’Associació contra el Càncer de les Illes Balears. El circuit de caminades solidàries continuarà a Montuïri, Campos, Artà i Alcúdia, i finalitzarà a Muro 19 de novembre, després d’haver passat per 16 municipis de Mallorca.

A Marratxí s’hi han inscrit més de 300 persones que han caminat per una causa comuna: la lluita contra la malaltia i la promoció d’hàbits saludables per prevenir-la. La inscripció dels adults ha estat una donació de 8 euros i la dels infants gratuïta. A més, els participants han rebut com obsequi una camiseta i una ampolla d’alumini. 

El batle de Marratxí, Jaume Llompart, abans d’iniciar la marxa ha assegurat que “és un orgull que el punt de partida sigui Marratxí, a més, de la manera que puguem, sempre volem aportar el nostre granet d’arena perquè es continuï investigant per trobar solucions, ja que, malauradament, tots tenim un conegut o un familiar que ha patit la malaltia”. Llompart també ha destacat que amb dies com el d’avui “demostrem que som un municipi unit i solidari”. 

El vicepresident de l’Associació Espanyola Contra el Càncer a les Illes Balears, Jaume Bellido, que també és marratxiner, ha explicat que la celebració d’aquestes desset caminades és “lluitar contra la malaltia i ajudar amb les aportacions que es fan amb la inscripció, ja que tot el recaptat ho destinem als pacients i investigacions.” El vicepresident ha afegit que “cerquem conscienciar a la gent que s’han de fer cribratges, fer-ho a temps pot estalviar un problema greu, pot salvar una vida”. 

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt