Ara llegint
La Guàrdia Civil deté una parella que robava rellotges d’alta gamma i joies quan fugia de Mallorca

La Guàrdia Civil deté una parella que robava rellotges d’alta gamma i joies quan fugia de Mallorca

Agents de la Guàrdia Civil han procedit avui a la detenció d’una parella acusada de ser els pressumptes autors de nombrosos delictes relacionats amb el robatori de rellotges d’alta gamma i joies.

Durant aquest mes de febrer, els agents havien detectat un augment considerable de denúncies relacionades amb el robatori d’aquests objectes, mitjançant engany o violència, especialment a persones d’edat.

El perfil del perjudicat era el d’una dona d’avançada edat i l’excusa dels lladres era donar una abraçada com si es tractàs d’una persona coneguda, utilitzant la violència si els feia falta. L’home esperava dins un vehicle per poder fugir amb suficient rapidesa.

La Guàrdia Civil del Pont d’Inca i Pollença-Alcúdia varen ser els que iniciaren la investigació i han realitzat la detenció.

El passat dia 19 a Sa Pobla varen sostreure una polsera d’or valorada en 1.000 euros a una dona de 90 anys. El dia següent varen intentar robar un rellotge valorat en 30.000 euros a una persona que feia esport a Calvià. També s’han denunciat robatoris de rellotges a la barriada de Santa Catalina de Palma i a Can Pastilla, aquest darrer amb l’ús de la violència, que varen ser denunciats davant la Policia Nacional.

Amb la detenció d’aquestes dues persones s’han aclarit cinc robatoris, un d’ells perpetrat a la localitat andalusa de Salobreña del passat mes de gener.

La detenció s’ha produït a l’aeroport de Palma, quan els pressumptes lladres es disposaven a volar cap a Barcelona. Amb posterioritat se’ls han incautat dos rellotges d’alta gamma valorats en 30.000 euros, altres joies i 1.100 euros en metàl·lic.

La Guàrdia Civil ha comptat amb la col·laboració de la Prefectura Provincial de Trànsit a l’hora de facilitar la indentificació del vehicle utilitzat pels detenguts, que ha estat bàsica per poder concloure l’operació.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt