Ara llegint
Tir de fona: la Tirada del Jamón

Tir de fona: la Tirada del Jamón

Francesc Cantallops, Antònia Cuenca, José Ramon Garcia i Marc Gómez, triomfadors de la segona competició del Challenge del Campionat de Mallorca, modalitat pilota.

Avui diumenge, 19 de febrer, a partir de les deu del matí, amb un temps primaveral, la plaça dels Patins, de Ciutat, ha acollit la clàssica i anunciada Tirada des Jamón, segona prova puntuable del Challenge del Campionat de Mallorca, modalitat pilota, baix de l’organització del Club Foners Ciutat i el patrocini de l’Espanya Hoquei Club de Palma, dirigit pel polifacètic i sempre actiu Mateu Martorell, del Bar Espanya, del carrer dels Oms, antic Can Vinagre (durant molts d’anys seu federativa dels foners balears), que aconseguí congregar un total de 55 inscrits (27 homes, 10 dones, 9 nins i 9 tiradors de promoció, amb participació de foners de la germana illa de Menorca), amb molt altes puntuacions, i empats pel segon i tercer lloc dins nins, i dones, amb igualtat de punts, dianes i impactes.

Francesc Cantallops.

El jovençà del C.F. Llucmajor, Francesc Cantallops, tornà a arrasar, una vegada més, sumant 16 punts, integrats per 5 dianes i 11 impactes, quedant igualats pel segon lloc la llosetina Irene Calderón i el llucmajorer Xavier Tomàs, el dos amb 5 punts, 1 diana i 4 impactes.

Antònia Cuenca.

La llosetina Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), una de les clàssiques a tenir sempre en compte de cara a les classificacions finals, es tornà a imposar, una altra vegada, amb tota mena de luxes, sumant 21 punts (4 dianes i 17 impactes), quedant empatades pel segon lloc Zaida Murillo (C.F. Maccolins) i la també veterana fonera de Sa Pobla, Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), les dues amb 13 punts, 4 dianes i 9 impactes.

Homes.

Si espectaculars foren els triomfs d’Antònia Cuenca i Francesc Cantallops, dins homes es tornà imposar, com va voler, José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), acumulant 28 punts (8 dianes i 20 impactes), seguit a 5 punts d’un altre dels especialistes dins aquesta modalitat, Xisco Amengual (C.F. Ciutat), amb 5 dianes i 18 impactes; seguit, només a un punt, per Pedro Palacios (C.F. Mallorca), amb 4 dianes i 18 impactes.

Els guanyadors de la categoria d’homes. (Foto: Joan Oliver)

Promoció.

Nou participants dins la tirada de promoció, amb triomf de Marc Gómez (C.F. Lloseta), amb dos punts; seguit per Elio de Souza, Bizan de Souza i Mayra, els tres, amb un punt.

Lliurament de premis.

El lliurament de premis, va estar presidit per Xisca Sastre, presidenta del C.F. Ciutat, entitat organitzadora, acompanyada del patrocinador i assembleista Mateu Martorell, Xisco Amengual, com a cap de protocol, i el vicepresident de la Federació Balear de Tir de Fona, lliurant-se als guanyadors de totes les categories els anhelats jamons.

La vinent  tirada està prevista pel dimecres, dia 1 de març, la Diada de les Illes Balears, baix del patrocini del Govern Balear.

Els més jovenets també hi són i puntuen. (Foto: Joan Oliver)

CLASSIFICACIONS.

Nins Federats.

1.- Francesc Cantallops (C.F. Llucmajor), 16 punts, 5 dianes i 11 impactes.

2.- Irene Calderón (C.F. Lloseta), 5 punts, 1 diana i 4 impactes.

2.- Xavier Tomàs (C.F. Llucmajor), 5 punts, 1 diana i 4 impactes.

fins a 9 classificats.

Les dones del pòdium. (Foto: Joan Oliver)

Dones Federades.

1.- Antònia Cuenca (C.F. Lloseta), 21 punts, 4 dianes i 17 impactes.

2.- Zaida Murillo (C.F. Maccolins), 13 punts, 4 dianes i 9 impactes.

2.- Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), 13 punts, 4 dianes i 9 impactes.

fins a 10 classificades.

Homes Federats.

1.- José Ramon Garcia (C.F. Mallorca), 28 punts, 8 dianes i 20 impactes.

2.- Xisco Amengual (C.F. Ciutat), 23 punts, 5 dianes i 18 impactes.

3.- Pedro Palacios (C.F. Mallorca), 22 punts, 4 dianes i 18 impactes.

fins a 27 classificats.

La promoció del tir de fona, una de les fites de la federació. (Foto: Joan Oliver)

Promoció.

1.- Marc Gómez (C.F. Lloseta), 2 punts.

fins a 9 classificats.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt