Ara llegint
Algaida posarà a punt les seves instal·lacions esportives amb una inversió de 210.000 euros procedents del Consell

Algaida posarà a punt les seves instal·lacions esportives amb una inversió de 210.000 euros procedents del Consell

L’Ajuntament d’Algaida ha anunciat la inversió d’un total de 210.000 euros en millores, manteniment i eficiència energètica de les instal·lacions esportives del municipi. Serà gràcies a una subvenció del departament d’esports del Consell de Mallorca i en total es duran a terme tretze projectes.

Un dels projectes més destacats és la construcció d’una pista de pàdel al recinte esportiu d’es Figueral de Pina. A aquest mateix recinte es substituirà la gespa de la pista de tennis i de futbet. A Algaida es durà a terme una important millora consistent en la renovació i eliminació de barreres arquitectòniques a la zona de la piscina municipal i sala polivalent o la impermeabilització de la coberta del pavelló municipal Andreu Trobat d’Algaida.

Així mateix, també es duen a terme iniciatives per a millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions com ara la dotació de tecnologia solar fotovoltaica a les piscines municipals. Així mateix també es farà el canvi a enllumenat LED a les piscines municipals, a la pista de tennis de Pina, a la pista d’skate, futbol 7 i tennis d’es Porrassar.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que “pensam que amb aquesta ajuda del Consell de Mallorca milloram les condicions de les instal·lacions perquè per als ajuntaments dels municipis és important poder tenir bons espais per a la pràctica de l’esport però també és molt important encara fer-ne un bon manteniment i anar millorant de mica en mica”.

Mulet destaca “les inversions que durem a terme en matèria d’eficiència energètica de les instal·lacions esportives, un camp on des de l’Ajuntament d’Algaida duim invertint i fent inversions des de fa més d’una dècada”.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt