Ara llegint
El Consell promou un podcast per mostrar l’Eivissa d’entre els anys 60 i 90

El Consell promou un podcast per mostrar l’Eivissa d’entre els anys 60 i 90

El Departament de Turisme del Consell Insular d’Eivissa ha presentat aquest dijous, 19 d’agost, un podcast de 10 capítols denominat ‘Ibiza. 40 años de magia’, que mostrarà l’evolució de l’illa a través de 26 personalitats destacades com Felip Cirer, Pino Saglioco i Charo Ruiz, entre d’altres.

Un total de 26 persones relacionades amb l’illa intervenen als 10 capítols del podcast, que tenen una duració de 30 minuts. “Són persones molt poc accessibles, la qual cosa suposa un valor afegit d’aquest projecte. Són 26 veus, més que autoritzades per submergir a l’audiència a aquest període tan interessant d’Eivissa”, ha manifestat el director insular de Turisme del Consell Insular d’Eivissa, Juan Miguel Costa. A continuació, Costa ha afegit que des de la institució insular donen suport a iniciatives com aquesta per promocionar l’illa, ja que els testimonis que apareixen al podcast serveixen com ambaixadors d’Eivissa. “La seua experiència és molt valuosa i atractiva pels visitants que volen descobrir l’autenticitat de l’illa”, ha recalcat Costa durant la presentació.

A cada capítol, els protagonistes repassen durant mitja hora l’evolució d’Eivissa al llarg dels anys 60 als 90, des d’un indret perdut del Mediterrani, on els illencs i els bohemis gaudien del paradís de la vida senzilla, a l’illa multitudinària de l’oci nocturn conegut mundialment”.

“Amb Ibiza. 40 años de magia’ volem plasmar la història d’un paradís perdut al Mar Mediterrani que va fer realitat els somnis de visitants arribats de tot arreu del món. Autèntics cercadors d’utopies que, necessitats de llibertat, van trobar un món gairebé perfecte”, ha explicat Luis López, creador del podcast, durant la presentació, celebrada a l’Hostal la Torre, a Sant Antoni de Portmany.

Aquest podcast ja està disponible i es pot escoltar a Spotify, Google Podcast, iVoox i Apple Podcast.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt