Ara llegint
Un any sense foguerons ni beneïdes per Sant Antoni i Sant Sebastià

Un any sense foguerons ni beneïdes per Sant Antoni i Sant Sebastià

Les festes de Sant Antoni i les de Sant Sebastià hauran de quedar anul·lades aquest any 2021. Alguns ajuntaments ja ho han notificat a la població i d’altres ho faran al llarg dels propers dies. I és que la situació actual i l’augment del ritme dels contagis de covid-19 aconsellen evitar festes i aglomeracions com són els foguerons o les beneïdes.

Precisament el Patronat de Sant Antoni juntament amb l’Ajuntament de Manacor han anunciat la celebració d’una sèrie d’accions testimonials amb la intenció de recordar els actes més destacats i significatius de la festa, com ara la instal·lació de vuit murals fotogràfics a diferents indrets de la ciutat, com a forma de continuar la tradició.

El rector de Manacor, Antoni Amorós, ha anunciat també que les Completes escelebraran a porta tancada i sense públic. L’Ajuntament de Manacor les retransmetrà per streaming.

El dispositiu policial a Manacor serà similar al dels anys en què se celebra la festa, amb la intenció d’evitar possibles incompliments de les normes sanitàries establertes, segons han anunciat des de l’Ajuntament.

#Foravila

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt