Ara llegint
El doctor Toni Florit dona nom a partir d’ara a la Unitat Bàsica de Salut de Sant Miquel de Balansat

El doctor Toni Florit dona nom a partir d’ara a la Unitat Bàsica de Salut de Sant Miquel de Balansat

El doctor Toni Florit dona nom a partir d'ara a la Unitat Bàsica de Salut de Sant Miquel de Balansat

La Unitat Bàsica de Salut Sant Miquel de Balansat, a Eivissa, canvia de nom i passa a dir-se Unitat Bàsica de Salut doctor Toni Florit, en homenatge al metge de la localitat dels últims quaranta anys.

El canvi de nom es va formalitzar ahir en un acte al qual hi varen assistir la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez; la gerenta de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, Carmen Santos; la directora mèdica d’Atenció Primària, Judith Frías, i el batle de Sant Joan de Labritja, Antoni Marí.

El canvi de nom sorgeix després d’una petició dels veïns de la localitat formalitzada pel consistori que ha comptat amb l’acceptació de la Conselleria de Salut i Consum.

Patricia Gómez i Antoni Marí varen descobrir la placa amb el nou nom d’aquesta unitat bàsica en un emotiu acte en el qual hi va ser present el protagonista, acompanyat de la seva família.

El doctor Toni Florit va ser el metge rural de la localitat de Sant Joan de Labritja en un primer moment, durant uns mesos, i posteriorment i definitivament de Sant Miquel de Balansat, des de 1981 fins el 2022, any en què es va jubilar després de dedicar quaranta anys a la salut dels vesins d’aquesta localitat.

Nascut a Ciutadella de Menorca el 6 de gener de 1952, va estudiar Medicina i Cirurgia a la Universitat de Saragossa i va finalitzar els estudis l’estiu de 1975. Va començar la seva carrera professional a la seva localitat natal com a metge interí, però després d’aprovar unes oposicions va arribar com a metge rural a Eivissa, on ha desenvolupat tota la seva carrera.

El doctor Florit ha estat un metge molt estimat per la població de Sant Miquel de Balansat i després d’una vida al servei de la salut dels miquelers i des de la sanitat pública, es va jubilar el 2022 als 70 anys després d’haver prorrogat la seva situació fins la data màxima de jubilació.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt