Ara llegint
La reforma de l’Escorxador d’Eivissa permetrà la creació d’una línia per a sacrificar conills

La reforma de l’Escorxador d’Eivissa permetrà la creació d’una línia per a sacrificar conills

El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, i el president de la Mancomunitat Intermunicipal de Serveis Públics Insulars, Andreu Roig, han signat el conveni pel què la màxima institució de l’illa destinarà 1.385.153,55 euros per subvencionar la remodelació de les instal·lación de l’Escorxador Insular per tal d’augmentar la seua capacitat productiva i, a la vegada, afegir una nova línia de sacrifici de conills. A més es realitzaran tasques de millora que permetrà adaptar les instal·lacions a la normativa actual en matèria d’indústries càrnies. 

El president Vicent Marí ha explicat que “aquest conveni demostra el compromís del Consell d’Eivissa amb el món rural i particularment, amb la signatura d’aquest conveni, amb el mon ramader. Volem producte local i, per tant, hem de donar les facilitats perquè es pugui produir, sacrificar i fer arribar al consumidor el producte eivissenc”. En aquest sentit el president ha posat en valor “la qualitat de la carn produïda a Eivissa” que justifica “fer un esforç extraordinari per tal de poder executar quan abans les obres de l’escorxador, que fa molts anys les reclama el sector”. 

Per la seva banda el president de la Mancomunitat Intermunicipal, Andreu Roig, ha expressat la seva alegria “perquè aquest conveni permet posar en marxa una reforma de la que se’n parla fa més de 20 anys”. Roig ha explicat que la principal novetat que incorporarà aquesta reforma serà “la introducció d’una cadena de sacrifici de conills, que a dia d’avui no existeix”. El president ha avançat que el projecte ja està redactat i que la licitació sortirà quan abans amb l’objectiu de poder licitar les obres abans que acabi l’any.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt