Ara llegint
Sant Antoni condionarà onze camins rurals que es troben en mal estat

Sant Antoni condionarà onze camins rurals que es troben en mal estat

Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha adjudicat el projecte per la millora i condicionament d'onze camins rurals del municipi per un import de 123.727,27 euros, dels quals 94.852,21 euros són subvencionats pel departament de promoció turística, medi rural i marí del Consell Insular d'Eivissa. Els treballs consisteixen en el desbrossament dels marges per a obtenir l'ample original de la via, anivellar i compactar la superfície del camí i realitzar un tractament superficial del ferm amb l'objectiu d'obtenir una superfície compacta i llisa adequada per al trànsit rodat i per als vianants. El projecte es divideix en tres lots que corresponen als camins de Puig des Planells, de Pont d'en Xanxo, de Namasté, de Ca Forn i Botànic (48.147,40 euros); des Pagells, de Cas Serres a Can Bonet i d'en Prats (27.569,17 euros); i de Benimussa, de s'escola de Sant Mateu i del Camp de futbol de Sant Rafel (48.000,7 euros). Aquestes obres són necessàries per a dur a terme la reparació d'una sèrie de camins que a conseqüència del seu ús i dels efectes de la climatologia s'han vist deteriorats, millorant les seves condicions de seguretat i trànsit

L’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany ha adjudicat el projecte per la millora i condicionament d’onze camins rurals del municipi per un import de 123.727 euros, dels quals 94.852 euros són subvencionats pel departament de promoció turística, medi rural i marí del Consell Insular d’Eivissa.

Els treballs consisteixen en el desbrossament dels marges per a obtenir l’ample original de la via, anivellar i compactar la superfície del camí i realitzar un tractament superficial del ferm amb l’objectiu d’obtenir una superfície compacta i llisa adequada per al trànsit rodat i per als vianants.

El projecte es divideix en tres lots que corresponen als camins de Puig des Planells, de Pont d’en Xanxo, de Namasté, de Ca Forn i Botànic (48.147 euros); des Pagells, de Cas Serres a Can Bonet i d’en Prats (27.569 euros); i de Benimussa, de s’escola de Sant Mateu i del Camp de futbol de Sant Rafel (48.001 euros).

Aquestes obres són necessàries per a dur a terme la reparació d’una sèrie de camins que a conseqüència del seu ús i dels efectes de la climatologia s’han vist deteriorats, millorant les seves condicions de seguretat i trànsit, segons han explicat des de l’Ajuntament.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt