Ara llegint
Sant Llorenç deixarà estacionar davant els guals permanents

Sant Llorenç deixarà estacionar davant els guals permanents

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat, en el marc de la nova ordenança municipal de mobilitat, una nova mesura per als guals permanents la qual permetrà als seus propietaris estacionar vehicles davant ca seva, la qual cosa implicarà la creació de més espais d’estacionament.

Per a la seva regulació i control, totes les persones interessades hauran de sol·licitar l’autorització per estacionar en el seu gual mitjançant una instància a l’Ajuntament de forma presencial o bé telemàticament a través de la seu electrònica.

Una vegada rebuda la sol·licitud i estudiat cada cas concret, els interessats rebran resposta a la seva sol·licitud juntament amb l’autorització i un codi QR, en el cas de ser positiva, que hauran de col·locar en el cotxe que aparqui davant del gual, a un lloc visible. Aquesta autorització podrà ser utilitzada per qualsevol cotxe el qual el sol·licitant permeti l’estacionament davant el seu gual, sempre col·locant en lloc visible l’esmentat codi QR d’identificació de l’autorització..

D’aquesta nova mesura podran beneficiar-se’n tots els propietaris d’habitatges unifamiliars. Al municipi de Sant Llorenç hi ha actualment 340 guals, per la qual cosa l’Ajuntament calcula que això suposarà un increment aproximat d’unes 200 places d’aparcament, la qual cosa pal·liarà la manca d’espais per estacionar.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt