Ara llegint
Toni Pinya s’incorpora, a partir de demà, a Fora Vila com a col·laborador

Toni Pinya s’incorpora, a partir de demà, a Fora Vila com a col·laborador

A partir de demà diumenge Fora Vila incorpora un nou col·laborador. El popular cuiner solleric, Toni Pinya,  ens oferirà la seva saviesa culinària en forma d’història de la cuina. Toni Pinya començarà les seves col·laboracions amb una dissertació històrica de les panades. Un article que no deixarà a cap dels lectors amb necessitats de saber més sobre la panada perquè, en un breu article, ho explica tot.

Toni Pinya és un cuiner prou conegut per tot, tant per la seva feina davant els fogons com per  la seva feina com a mestre de cuina a distints instituts. Esportista amb títols locals, nacionals i mundials.  Fins fa poques setmanes, als seus  setanta  anys, fou proclamat subcampió d’Espanya de llançament de disc pesat. S’ha convertit en el judaisme des de fa anys. Una religió que practica i viu. És un home polifacètic i optimista, sense cap dubte.

Ha estat deixeble de molts dels mestres cuiners de les nostres illes, però d’ells en destaca mestre Tomeu Esteva. Ell ha estat també mestre de molts dels grans cuiners que avui cuinen pels millors gourmets.  Ha impartit molts cursos de cuina oberts a tothom per cuinar a casa i de manera fàcil i senzilla.

Benvingut!

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt