Ara llegint
Àgueda Mercadal es converteix en la nova presidenta de l’Associació de Fabricants de Formatge de Menorca

Àgueda Mercadal es converteix en la nova presidenta de l’Associació de Fabricants de Formatge de Menorca

Àgueda Mercadal es converteix en la nova presidenta de l'Associació de Fabricants de Formatge de Menorca

L’Associació de Fabricants i Curadors de Formatge de Menorca ha escollit per unanimitat a l’Assemblea General, Àgueda Mercadal com a nova presidenta. Mercadal exerceix el càrrec de gerent a l’empresa familiar Dalrit, a qui ha estat vinculada des de sempre amb aquesta associació.

Àgueda Mercadal succeeix Pere Pons Petrus, que ha exercit amb el càrrec des de l’any 2015, quan va rellevar Bosco Triay. Amb una experiència consolidada al sector formatger i un profund compromís amb el desenvolupament i la promoció de la indústria local, Mercadal assumeix el càrrec amb il·lusió per als propers quatre anys.

El pare de la nova Presidenta, Pedro Mercadal Pons, ja va assumir aquest càrrec entre els anys 2000 a 2008, fet que confirma l’arrelament i la tradició familiar en l’àmbit formatger de Menorca i el compromís amb l’Associació.

L’Associació de Fabricants i Curadors de Formatge de Menorca, que fou constituïda l’any 1982, forma part de la Federació PIME Menorca. Exerceix un paper crucial en la defensa de les empreses productores i maduradores de formatge, tant en producció industrial com en producció artesana, amb l’èxit de ser representatius del sector a tots els nivells de decisió.

Amb seu a Ciutadella i Maó, compta amb el suport del laboratori de referència PIMElab.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt