Ara llegint
Ciutadella habilitarà 70 places per a persones amb mobilitat reduïda a les festes de Sant Joan

Ciutadella habilitarà 70 places per a persones amb mobilitat reduïda a les festes de Sant Joan

Ciutadella habilita 70 places per a persones amb mobilitat reduïda a les festes de Sant Joan

Amb motiu de les festes de Sant Joan, l’Ajuntament de Ciutadella posarà a disposició de la ciutadania un total de 40 localitats a les grades muntades a la plaça des Born i 30 a Es Pla, especialment destinades a persones amb mobilitat reduïda i aquelles amb un grau de discapacitat reconegut. Aquesta iniciativa té com a objectiu garantir que tothom pugui gaudir plenament del Caragol des Born i dels Jocs i Corregudes des Pla.

Per a les persones amb mobilitat reduïda que no tenen un grau de discapacitat reconegut, es demana que es dirigeixin a les dependències municipals de serveis socials, edifici Ca Sa Milionària, Camí de Maó, 102, abans del dilluns 19 de juny, en horari de 9 a 14 hores, per a realitzar la seva sol·licitud d’assistència.

Cal presentar un informe mèdic que acrediti els problemes greus de mobilitat, així com el DNI de la persona sol·licitant i, si és necessari, el de la persona acompanyant.

Les persones amb un grau de discapacitat reconegut han de dirigir-se a la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca, ubicada a l’Avinguda Palma de Mallorca, 1, de Ciutadella, abans del dia 19 de juny, en horari de 9 a 14 hores, per a fer la sol·licitud d’assistència.

En aquest cas també es requereix la presentació del document justificatiu del grau de discapacitat acompanyat del DNI de la persona sol·licitant i, si és necessari, el de la persona acompanyant.

Les acreditacions seran lliurades segons l’ordre de sol·licitud, sempre que es compleixin els requisits necessaris.

L’Ajuntament de Ciutadella està compromès amb la inclusió i vol assegurar que totes les persones tinguin l’oportunitat de participar activament i gaudir de les festes de Sant Joan.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt