Ara llegint
Ciutadella obri una oficina temporal per a la promoció del producte local

Ciutadella obri una oficina temporal per a la promoció del producte local

Avui dematí ha tingut lloc la presentació de la nova oficina temporal de promoció de producte local ubicada a la Plaça de la Llibertat de Ciutadella. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de Ciutadella el qual autoritzà l’ús del local “Carnisseria G” pels mesos de juliol, agost i setembre a l’Associació Leader illa de Menorca per a la promoció del producte local i la gastronomia de Menorca. Cal dir que l’Ajuntament de Ciutadella és soci de l’Associació Leader des dels seus inicis, i la voluntat és treballar conjuntament per a la dinamització, el desenvolupament econòmic i la conservació del patrimoni cultural i ambiental.

Durant els mesos d’estiu, el Mercat de Ciutadella és una visita obligada per turistes i visitants, els quals cerquen productes de l’illa, informació de la gastronomia i valoren molt positivament la producció local. Així, ambdues entitats valoren de manera molt positiva utilitzar aquest espai de manera temporal mentre es torna a convocar i a resoldre el concurs públic per a ús privatiu de la Carnisseria.

L’oficina comptarà amb tota mena de materials i recursos per a la promoció de producte local provinents d’altres entitats i també del Consell Insular de Menorca, el qual dona suport de manera directa a la iniciativa. Val la pena dir que aquest any Menorca es Regió Europea de Gastronomia i, per tant, iniciatives com aquesta reafirmen la distinció i la donen a conèixer encara més.

Disponible en Google Play

© 2020 Fora Vila Verd

Anar a dalt